Tovermok met foto

Een heuse tovermok met een foto van jezelf!

Wat onwijs leuk dat je hier bent! MokCadeau.nl is een inspirerende site vol met ideetjes voor de meest fantastische mokken voor de meest fantastische mensen. Als je op zoekt bent naar een echte tovermok met foto dan zit je hier goed! Tovermokken en magische mokken die je ontbijttafel of lunchplek veranderen in een tovenaarshol. Zodra er warme thee of koffie in wordt geschonken verschijnen er afbeeldingen op de mokken! Hoe magisch is dat? Lees hieronder verder over de welbekende tovermok met foto.

Selfie op tovermok.

Tovermok met foto
De tovermok.

Jouw selfie op jouw eigen koffiemok in de kantine van de fabriek waar je werkt. En die selfie van jou verschijnt dan langzaam als je er hete koffie in hebt gedaan. Al je collega’s zullen opkijken als jouw gezicht op de mok steeds meer zichtbaar wordt! Hoe vet is dat? Maar je kunt natuurlijk ook zo een tovermok cadeau geven aan die leuke collega die al een paar keer met je is gaan wandelen in de pauze. Maar dan met een foto van hem erop. Stiekem genomen met je mobieltje.
Magische sferen op het servies.

Tovermok met foto maken?

Beleef magische sferen tijdens theetijd. Langzaam komen verschillende gezichten tevoorschijn op de tovermokken van je vriendinnen. Je hebt foto’s gebruikt die jullie al eens van elkaar hadden gemaakt, tijdens het laatste vriendinnenweekendje in Drenthe. Kunnen jullie leuk weer eens herinneringen ophalen. Het was ook zo’n leuke tijd! Echt even er helemaal uit. En dat beleven jullie nu weer tijdens de thee met die prachtige tovermokken. Gezellig hè? Je kunt ook teksten erop laten zetten en die verschijnen dan ook, net als die foto’s, als er warme thee of koffie is ingeschonken. In onze wereld is het altijd magic en Mijn huwelijk is net een sprookje, als ik thuis kom zit er een fee op de bank!

Tip: PrachtigKado.nl & Mokken-Bedrukken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *