Senseo mok bedrukken

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Senseo toestel in huis. Waarschijnlijk heb je bij de aankoop ook een paar Senseo koppen aangekocht. Maar soms gaan die verloren bij een verhuis of worden ze ergens anders ingezet. Dan is het altijd zoeken naar het juiste kopje om voor de Senseo te gebruiken. Jij kunt nu dit euvel oplossen! Een Senseo mok bedrukken heeft als resultaat dat iedereen zijn persoonlijke mok heeft, dus geen gezoek meer!

Senseo mok bedrukken?

Als je een Senseo mok laat bedrukken, heb je heel wat keuze. Je kunt kiezen voor een foto. Of je kiest voor een tekst, een logo of een naam. Wil je een combinatie van dit allemaal? Dat kan perfect! Je kunt ook de Senseo mok bedrukkenkleur kiezen, het lettertype en de grootte van de letters. Full color bedrukking is mogelijk! Bovendien zijn deze Senseo mokken van hoge kwaliteit en ze mogen in de vaatwasser. Daardoor blijven ze heel lang hun oorspronkelijke allure behouden.

Een Senseo mok kun je overal inzetten. Heb je een koffiebar waar veel Senseo wordt gedronken? Plaats dan een mooie boodschap of je logo op de mokken. Heb je een hobbyclub waar je regelmatig een lekkere kop koffie drinkt? Dan kun je kiezen voor een mooie spreuk of een grappige tekening die met je hobby te maken heeft. Of wil je je geliefde verrassen? Jij kiest wat er op je mok komt te staan! Bestellen doen je gewoon online en je krijgt je Senseo mok snel geleverd.

Een Senseo moment is bijna heilig. Of het nu ‘s morgens vroeg is of bij een zoete lekkernij in de namiddag: Senseo drinken is gewoon puur genieten van goede koffie. En daar hoort een gepersonaliseerde Senseo mok bij. Zo wordt dat moment nog persoonlijker en geniet je echt van je Senseo!

Veel plezier met het maken van jouw eigen bedrukte Senseo formaat mok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *