Rode mok bedrukken

Een rode mok bedrukken heeft altijd een speciale betekenis. Rood is traditioneel de kleur van de liefde. Maar rood betekent ook gewoon vurigheid, pit, speelsheid of passie. Rood is ook gewoon mooi en kan een prachtig contrast vormen met kleuren zoals wit en zwart, geel of oranje. Lees hieronder verder over het bedrukken van een mooie rode mok.

Rode mok bedrukken?

Rode mok bedrukkenAls je voor en rode mok kiest, heb je nog heel wat mogelijkheden. Wil je een mok met een rode tekst, een rood logo of een rode spreuk? Of wil je een mok met rode rand of eerder binnenkant en oor in rood? Je kunt zelf een ontwerp binnensturen: een grappige tekening in rood of een ontwerp van rood-witte stippen bijvoorbeeld. Het maakt niet uit wat je als opdruk op je mok wenst. Full color is mogelijk! De kleur wordt op hoge temperatuur in de mok gebakken, zodat de kleur heel lang meegaat. Jouw beker is tevens geschikt voor de vaatwasser.

Een rode mok valt onmiddellijk op. Als jij wenst dat je mok in het oog springt, is rood wel de ideale kleur. Geef ze bijvoorbeeld aan klanten. Dit is meteen ook een mooie en makkelijke vorm van promotiemateriaal. Of ben je bij een sportvereniging die rood in haar kleuren heeft? Dan is rood ook wel heel gepast! Jouw mok is sterk en zal heel wat jaren meegaan.

Rood is voor heel wat gelegenheden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan Valentijn of Kerstmis. Of misschien is het gewoon de lievelingskleur van je dochter? Of heb je thuis al heel wat rode accessoires? Dan past een rode mok hier ook perfect! Rood is universeel en staat uitstekend bij verschillende stijlen: modern, klassiek, vintage, industrieel of minimalistisch. Een rode mok bedrukken duurt helemaal niet lang. Eens je bestelling is geplaatst, duurt het slechts korte tijd vooraleer ze thuis wordt geleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *