Relatiegeschenken mok bedrukken

Hebben jullie wat te vieren? Zijn jullie al een hele tijd samen? Of wil jij je geliefde gewoon graag verassen? Ben je op zoek naar relatiegeschenken mok bedrukken? Laat je dan inspireren met deze ideetjes. Kom hieronder meer te weten over het laten maken van zo’n mooie mok als relatiegeschenk.

Relatiegeschenken mok bedrukken?

  • Een cadeautje voor hem of haar. Wat is nu leuker dan een mok bedrukken? Uit een mok kun je iedere dag drinken en daardoor wordt je iedere moment weer herinnerd aan jullie liefde.
    Relatiegeschenken mok bedrukkenHeb je nog een leuke foto van jullie samen? Gebruik hem dan voor de mok. Je kunt kiezen voor een mok met over de gehele oppervlakte een foto. Maar je kunt ook kiezen voor een klein subtiel fotootje op de mok. Je kunt ook kiezen voor een gekleurde binnenkant of een gekleurd oor. Dit kan de afbeelding nog sprankelender maken.
  • Wil jij je geliefde iets bijzonders vertellen? Je kunt ook kiezen voor een mok met tekst. Dit kan op de afbeelding, maar je kunt ook kiezen voor een mok in een effen kleur en daar een tekstje opzetten. Denk bij een tekstje aan iets leuks, wat romantisch of spontaan is, of jullie verbindt. Schrijf bijvoorbeeld hoeveel je van je geliefde houdt. Of wat hem/haar zo bijzonder maakt.
  • Je bent heel origineel, wanneer je een gedichtje op de mok zet. Je kunt een gedicht op internet zoeken, maar je kunt ook zelf een gedicht maken. Wanneer je zelf een gedicht maakt, kun je gebruik maken van een online rijmwoordenboek.

Een voorbeeld van een gedicht is:

Ik hou van jou.
Van jou alleen.
Ik hou van jou zoals van geen één.
Ik hou van jou.
Ik vind je lief.
Ik hou van jou.
Je bent een stuk.
Geef het geluk.
Dat we gaan houden van elkaar.
Ik hou van jou het is echt waar.

Tips voor het bestellen van mokken:

  1. MokBedrukken.com
  2. Mokken-Bedrukken.nl
  3. PrachtigKado.nl/mokbedrukken
  4. Mokmetfoto.nl

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *