Panorama mok bedrukken

Je houdt misschien van leuke mokken met een mooie foto op gedrukt. Maar het jammere aan standaard foto mokken is dat de foto slechts aan één kant is gedrukt. Een panorama mok bedrukken geeft aan een mok een grote meerwaarde. Sommige mensen nemen gewoon hun beker niet bij het oor vast zodat de mok uit elke ooghoek bekeken wordt. Een panorama mok geeft de personen de gelegenheid om toch van die mooie foto genieten.

Panorama mok bedrukken?

Panorama mok bedrukken
Mok met jouw eigen opdruk, helemaal rondom gemaakt.

Een panorama mok is eenvoudig helemaal rond bedrukt. Het hoeft niet altijd een foto te zijn die op de mok komt te staan. Je kunt ook kiezen voor een spreuk, een logo of een naam of een combinatie hiervan. Laat je fantasie werken en stuur gewoon jouw keuze door. Opgelet: je kunt kiezen tussen heel wat modellen van bekers. Je hoeft niet zomaar tevreden te zijn met een standaard mok. Er zijn heel wat leuke varianten: voetbalmok, mok met lepel of reismok bijvoorbeeld. Kijk gerust eens rond en doe inspiratie op.

Een mok kan voor om het even welke gelegenheid als cadeau gegeven worden. Denk aan verjaardagen, feestjes, speciale gelegenheden op het werk, iets te vieren met de vriendenclub en nog heel wat meer. Een mok is iets dat iedereen graag krijgt en vaak gebruikt: nuttig en voor weinig geld!

De opdruk van de mok mag in full color! De kwaliteit van de kleuren is uitstekend, zelfs bij veelvuldig gebruik en na vele vaatwasbeurten. Zo hoef je je mok niet na een tijd opzij te zetten omdat ze niet meer mooi oogt. Bestellen is heel eenvoudig: in een paar ogenblikken heb je je gepersonaliseerde mok online ontworpen en heb je al een idee van hoe ze er zal uitzien. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, wordt ze snel thuis of waar je ook maar wilt geleverd.

Mokken in the picture:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *