Mokken met namen

Welkom op MokCadeau.nl en super fijn dat je er bent! Je kunt hier inspiratie opdoen voor een leuke mok met een naam. Allerlei idee├źn als je een vriend of je vader of je collega een mok wil geven met zijn of haar naam erop. En misschien zelfs ook nog een foto erbij. Het kan allemaal. Ook een magische mok waar de naam tevoorschijn komt als je er thee of koffie in schenkt. Het is echt heel erg leuk om een mok met je eigen naam erop te krijgen. Je kunt hem op je werk neerzetten zodat je tenminste altijd uit je eigen mok kunt drinken. Of thuis in de keuken zetten zodat je kinderen weten welke mok je wil als je met een ontbijtje op bed verrast wil worden.

Mokken met namen zijn eigenlijk hartstikke leuk!

Mokken met namen
Bron: PrachtigKado.nl

Een mok met jouw naam erop is altijd leuk! Een klein maar duurzaam en warm gelukje in ons koude landje. Lekker met warme chocolademelk. En lekker jouw naam erop. Gezellig op de bank. Met jouw eigen mok in je handen. Hoe knus is dat? Je vriend heeft ook zijn eigen mok met zijn naam. Heerlijk samen zijn op een koude winteravond voor het open haardvuur. Geluk mag ook best kneuterig zijn. Ja hoor!
Leuke naam voor op een hippe mok.

heb je zelf een leuke tip voor het laten maken van mooie mokken met namen, dan kan je hieronder het formulier invullen. Na controle zal jouw tip toegevoegd worden. Heel veel plezier met het laten maken van de mooiste mokken met namen.

Links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *