Mokken laten bedrukken met logo

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijk en toch stijlvol cadeau? Mokken laten bedrukken met logo is een zeer goede manier om snel en aan lage prijzen reclame voor je bedrijf te maken. Of ben je bestuurslid van een vereniging of club? Dan kun je je leden eens verrassen met een leuke mok met jullie logo.

Mokken laten bedrukken met logo?

Mokken laten bedrukken met logo
Een logo op een mok bedrukken? Mokken-Bedrukken.nl

Je kunt kiezen tussen heel wat uitvoeringen van mokken. Zo kun je bijvoorbeeld in de kleuren van je voetbalploeg of je bedrijfskleuren een mok kiezen. Stuur eenvoudig uw keuze en je logo op en je bedrukte mok wordt heel snel bij jou bezorgd. Of kies je voor een combinatie van je logo, een foto, een naam een tekst of een mooie spreuk? Dat kan allemaal.

Een mok wordt overal gebruikt. Daarom bestaan er ook heel wat modellen van mokken. Zo heb je bijvoorbeeld een senseo mok, een cafe latte mok of zelfs een bierpul-mok. Er bestaan mokken met gekleurde rand en handvat of met gekleurde

Logo van PrachtigKado.nl
Logo op mokken bedrukken

binnenkant. Of wat denk je van een magische mok die de opdruk pas vertoont als je ze vol giet met warme drank? Het zijn allemaal originele cadeaus die je bij iedere gelegenheid kunt schenken.

De kwaliteit van de mokken is uitstekend. De opdruk is op heel hoge temperatuur ingebakken. Daardoor kunnen de bekers zonder problemen in de vaatwasser. Ze blijven lang hun sprankelende kleuren behouden. Jouw mok met logo zal dan ook heel lang circuleren. Ze gaat van op kantoor naar huis, van thuis naar de caravan, van de caravan naar de studentenkamers en ga zo maar door. Een mok ligt goed in de hand en wordt veel vaker gebruikt dan een gewone koffiekop. Bovendien kun je ze gebruiken voor thee, soep of chocolamelk. En dat lust toch iedereen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *