Mokken bedrukken online

Als je regelmatig cadeautjes koopt voor je naasten, dan kom je wel eens op een punt dat je fantasie om een geschenk te kiezen uitgeput is. Mokken bedrukken, online bestellen is dan een schitterende optie. Je hebt zoveel keuze en zoveel mogelijkheden om ze te laten bedrukken, dat je voor elke gelegenheid en voor iedereen wel een mok als geschenk kunt geven. Of waarom niet gewoon voor jezelf? Lees hieronder meer over het online laten maken van mokken (Mokken bedrukken online).

Mokken bedrukken online!

Mokken bedrukken online
Bron: PrachtigKado.nl

Een mok bedrukken en online bestellen duurt maar een paar ogenblikken. Kies de beker die jij graag ziet. Is het een senseo mok, een reismok of een mok met bijpassende lepel? Of kies je liever een echter bierpul voor je vader, een magische mok of gewoon een klassieke mok omdat die zo herkenbaar is? Er is heel wat keuze! Dan kom je aan de bedrukking. Je kunt een tekst kiezen, een foto, een logo of een naam. Of wil je een combinatie van deze? Ook dat kan! Bepaal waar die komt te staan: langs één kant van de mok of helemaal rondom bijvoorbeeld? Kies leuke kleuren uit. Als je je keuze gemaakt hebt, stuur je dit eenvoudig online door en je krijgt je mok toegestuurd binnen korte termijn. (Mokken bedrukken online tip)

Een bedrukte mok kun je zo persoonlijk maken als je wilt. Plaats het logo van je vereniging op de beker of laat ze bedrukken met een mooie foto als herinnering. Iedereen drinkt graag uit een mok. Het is makkelijk, sterk en staat niet zo stijfjes als een kop en schoteltje. Uit een mok drinken is veel gezelliger en er kan heel wat in. Een persoonlijke mok is dan ook altijd welkom: voor thuis, voor op het werk of voor in je clubhuis. De persoon die jouw mok krijgt, zal er nog heel wat jaren plezier van hebben!

Overzicht met mokken die je online kunt maken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *