Mokken bedrukken kleine aantallen

PrachtigKado.nl logoBedrukte mokken zie je vaak in grote aantallen in bedrijven of verenigingen. Maar wist je dat mokken bedrukken in kleine aantallen ook al kan? Zelfs vanaf één mok kun je al een gepersonaliseerde mok laten drukken. Een enkele mok of slechts een paar mokken worden met dezelfde professionele aanpak vervaardigd. Het zijn hoogwaardige mokken waarvan de opdruk kleurvast is. Ze mogen probleemloos in de vaatwasser.

Mokken bedrukken kleine aantallen.

Waarom zou je heel wat bekers aankopen als je er slechts een paar nodig hebt? Dit is gewoon geldverspilling! Maak je keuze uit de vele types en kleuren. De opdruk bepaal jij zelf, en je bepaalt zelfs of je Mokken bedrukken kleine aantallenper mok een andere opdruk wilt. Je hebt heel wat mogelijkheden van bedrukking: een foto, een logo, een tekst of een naam of een combinatie van deze. Je kiest ook nog de kleur, het type en de grootte van de letters. En je laat ons weten waar je je opdruk wilt: vooraan, achteraan, voor- en achteraan, of helemaal rond? Bedrukte mokken zijn zo leuk en dit voor een klein budget! Een beter cadeau kun je je niet voorstellen.

Mokken worden door iedereen gebruikt. Een kleuter drinkt al graag uit een mok omdat die zo makkelijk vast te houden is. Jongeren vinden het ‘cool’ om niet uit een koffiekop en -schoteltje te moeten drinken. Studenten voorzien mokken in hun kamers. Jonge gezinnen houden van mokken omdat die lekker sterk zijn. Senioren voelen zich makkelijker met een beker omdat die goed stevig in de hand ligt.

Doe rustig je keuze in de webwinkel en bekijk al (via de ‘personaliseren’ knop) hoe je mok er zal uitzien: ‘what you see is what you get’. Je kunt natuurlijk nog altijd wijzigen als je dat wilt. Stuur je bestelling online door en je krijgt binnenkort jouw bedrukte mokken thuis geleverd. Veel plezier met het maken en het geven van jouw eigen bedrukte mokken.

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *