Mokken bedrukken 100 stuks

Ik hoor het je al denken: “Waarom zou ik in godsnaam 100 mokken nodig hebben?” Wel, laat je verrassen door enkele situaties waar je nog niet aan dacht! Lees hieronder verder over het bedrukken van 100 mokken!

Mokken bedrukken 100 stuks.

Het is zover, je bent voor de eerste keer vader of moeder geworden. Maar hoe laat je dat nu aan de rest van

Mokken bedrukken 100 stuks
De tovermok, per stuk en per 100 stuks te bestellen bij PrachtigKado.nl

de wereld weten? Kies je voor het cliché en stuur je geboortekaartjes rond en geef je dan doopsuiker wanneer je vrienden en familie de kleine spruit komen bezoeken? Of kies je voor een gepersonaliseerde mok voor de nieuwsgierige babybezoekers? Gegarandeerd zal jullie kleintje lang onthouden worden! Hier zijn enkele manieren waarop je dit kan doen:

  • “It’s a boy/girl: laat het geslacht van jullie kleintje op een mok drukken.
  • Laat een foto van de kersverse ouders met hun hartendief op een mok drukken. (Mokken bedrukken 100 stuks tip)
  • Plaats de naam van je kindje op de mok, zo zullen jullie familie en vrienden hem of haar niet snel vergeten.

De huwelijks-mok

PrachtigKado.nl
Bij PrachtigKado kan je 100 mokken laten bedrukken.

Een andere grote gebeurtenis in je leven is ongetwijfeld je huwelijk. Maar hoe zorg je ervoor dat net jouw huwelijk jaren later nog onthouden wordt? Met een mok met jullie huwelijksfoto op natuurlijk! Op het huwelijksfeest drinken de gasten de koffie bij hun dessert uit een mok met het gelukkige paar op. Na afloop van het feest nemen de genodigden de mok dan mee: het perfecte aandenken!
Na enkele jaren kan dit idee natuurlijk gerecycleerd worden: bij een jubileum kan je het (iets oudere) paar namelijk ook op een mok laten drukken.

100 mokken kopen lijkt dus nog zo gek niet als het klinkt! Voor elke grote gebeurtenis in je leven, is de mok op maat maar een paar klikken verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *