Mok met naam bedrukken

PrachtigKado.nl
Mok met naam bedrukken kan bijvoorbeeld bij PrachtigKado.nl

Een mok met iemands naam erop is een persoonlijk cadeau. Waar kun je een naam op een koffiemok laten drukken? Een koffiemok met iemands voornaam als opdruk op de beker, kun je bijvoorbeeld laten bedrukken in combinatie met een foto of een plaatje. Je kunt ook alleen een naam op een mok laten drukken. Een mok met naam bedrukken kan per stuk. Elke mok die je bestelt, kun je apart laten personaliseren.

Mok met naam en logo laten drukken?

Wil je een mok met naam en logo laten bedrukken? Dit is mogelijk bij een specialist in gepersonaliseerde cadeaus. Je kunt ervoor kiezen om een mok met naam te laten bedrukken, maar je kunt bijvoorbeeld ook

Mok met naam bedrukken
Naam op een mok bedrukken.

een bedrijfsnaam met logo op een mok laten zetten. Of wat dacht je van een naam van een persoon met een portretfoto? Ook is een mok met bedrijfsnaam in combinatie met een bedrijfslogo en een foto, een mooi relatiegeschenk voor klanten. Er is dus veel mogelijk als je een leuke beker op een heel persoonlijke manier wilt laten bedrukken.

Kun je een mok met foto en tekst per stuk laten bedrukken?

Een mok kun je ook per stuk laten maken. Je hoeft er dan dus maar een te bestellen en geen hele partij. Je kunt er natuurlijk wel meer bestellen als je dat wilt, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor al je personeel. Een beker met een persoonlijk tintje kan ook een leuk cadeau zijn in een kerstpakket. Van mokken met namen, teksten, logo’s en foto’s kun je dus zoveel of zo weinig tegelijk bestellen als je wilt. Een stuk, of honderden tegelijk. Je kunt kiezen voor mokken met een foto en zonder tekst, want soms zeggen beelden meer dan woorden. Je kunt ook een mok bestellen met alleen tekst, en zonder plaatjes want soms is juist een tekst belangrijk.

Mok met grappige tekst laten maken?

Ben je goed in het bedenken van grappige teksten of mooie spreuken? Overweeg dan om een mooie of leuke tekst van jezelf op een mok te laten drukken. Een kort gedicht (haiku) of een mooie uitspraak maken een cadeau extra persoonlijk. Ook is het mogelijk om een kindertekening op een mok te laten drukken. Wil je weten hoe het werkt? Neem dan een kijkje bij PrachtigKado.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *