Mok met logo

Je ziet ze vaak: een mok met logo bedrukt. Het staat stijlvol en je ziet onmiddellijk waar ze vandaan komt. Soms staat er ook een tekst of een foto erbij. Dergelijke mokken springen in het oog. Diegene die de mok heeft laten drukken, heeft met zorg het ontwerp uitgekozen. En dat mag gezien worden!

Mok met logo maken?

Mok met logoWil jij ook een mok met logo laten bedrukken? Het is heel eenvoudig online te bestellen. Er zijn heel wat modellen waaruit je kunt kiezen: kies je voor een reismok, een magische mok, een bierpul, een Senseo mok of wil je gewoon de klassieke mok? Er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Aan jou de keuze. Kies daarna de kleuren en stuur het ontwerp van je logo door. Voeg er eventueel en tekst of een foto aan toe, en je bent klaar! Binnen korte tijd wordt jouw mok zorgeloos bij jou thuis geleverd.

Logo op een mok laten bedrukken?

Verras je vrienden of je klasmaatjes eens met een origineel geschenk. Plaats het logo van je vereniging of school op een mok en geef het hen cadeau. Wedden dat jullie momenten samen nog gezelliger worden? Of

Logo van PrachtigKado.nl
Logo op een mok laten maken kan bij PrachtigKado.nl

wil je je klanten een extra geschenkje geven na een open-deurdag? Geef hen een mok cadeau. Het is een leuk geschenk en meteen zorg je voor extra publicatie voor je bedrijf. Een mok gaat namelijk overal mee. Ze verhuist van de ene naar de andere plaats en blijft jarenlang zijn diensten bewijzen. Met een mok investeer je een paar Euro’s en je krijgt er zoveel plezier voor terug. Iedereen kan een mok gebruiken: voor de koffie, thee, chocolademelk of soep. Of ze wordt ook weleens als container voor kleine spullen gebruikt. Je mag zeker zijn: jouw mok met logo gaat niet verloren. Ze wordt dagdagelijks gebruikt!

Website:

  1. PrachtigKado.nl
  2. MokBedrukken.com
  3. Mokken-Bedrukken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *