Mok met foto aanbieding

Logo van PrachtigKado.nl
Foto op een mok laten maken kan bij PrachtigKado.nl

Overweeg je al een tijdje om zo’n leuke mok te bestellen? Maak dan gauw gebruik van de mok met foto aanbieding. Dit is een cadeau dat eigenlijk iedereen leuk vindt om te krijgen. Het kost niet teveel, en nu zelfs nog minder. Ga er even goed voor zitten om te bedenken welke foto je erop wilt laten plaatsen. Of misschien loop je al tijden met een idee voor een ontwerp rond. En aarzelde je nog of je het wel zou doen. Onthoud: iemand blij maken is altijd een goed idee. Laat deze kans niet lopen om iemand happy te maken met zo’n mooie bedrukte mok.

Mok met foto aanbieding

Mok met foto aanbieding
Magische mok per stuk te maken.

Op onze site zie je veel voorbeelden van een mok met foto. Doe inspiratie op! Elke foto die een spontaan moment heeft vastgelegd, komt in aanmerking. Misschien een foto van jezelf en je partner, of een foto van de hele familie. Een foto die gemaakt is bij een speciale gelegenheid. Mooie herinneringen ophalen is altijd plezierig. Schrijf er een berichtje bij, als je wilt. Je kunt ook meerdere foto’s op één mok zetten. Dat staat speels en zo is er nog meer te bekijken! De persoon die het cadeau krijgt, zal verrast zijn: de mok is uniek, gepersonaliseerd en prachtig.

Het is bijna zonde om uit die mooie mok te drinken, maar aan de andere kant is het elke keer een plezier. Een kopje thee of koffie, en je ziet weer die leuke foto’s. Het zijn de kleine dingen die het leven aangenaam maken. Ook is het altijd een goed gevoel als iemand aan je denkt. Iemand heeft de moeite genomen om speciaal voor jou een mooie foto uit te zoeken en deze op een mok te laten drukken. En niet zomaar een foto maar één waar je blij van wordt. Verras ook iemand met zo’n speciale mok!

Aanbiedingen:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *