Mok met eigen naam

Je persoonlijke mok, daar hou je toch van, niet? Het is een voorwerp dat je dagdagelijks in handen hebt en eeuwig koestert. Ze is er altijd als je zin hebt in een kop koffie of thee. Je mok met eigen naam is ideaal om je vrolijk te stemmen. Daarom is een mok met eigen naam ook zo’n mooi geschenk. Geef het aan iemand die je dierbaar is, en die persoon vergeet jou nooit meer!

Mok met eigen naam.

Mok met eigen naam
Naam op een mok bedrukken.

Een mok met eigen naam bestellen kan perfect online. Je kiest het model en de kleuren van mok en je stuurt het door. Vrijwel onmiddellijk na je bestelling wordt jouw mok thuis geleverd. Hou je van een eenvoudige uitvoering met enkel een naam? Of wil je een leuke foto, een logo of een passende tekst combineren met een naam? Ook dat kan! Aan jou de keuze.

Zit je in het bestuur van een vereniging en wil je je leden eens extra in de bloemetjes zetten? Een mok met hun eigen naam is hiervoor een heel leuk geschenk. Zie je het al voor je: ieder met zijn eigen gepersonaliseerde mok aan de bar van de kantine? Leuk toch! Of heb je een groot huisgezin waarbij de kinderen vaak kibbelen over welke mok voor wie bestemd is? Met een mok met eigen naam help je dit probleem uit de wereld. Er zijn zoveel gelegenheden om een mok met eigen naam cadeau te doen.

Naam op een mok maken?

Of je nu een groot of een klein aantal mokken met eigen naam bestelt, maakt niet uit. Elke mok wordt met zorg vervaardigd, en dit aan zeer scherpe prijzen. Voor een kleine som heb je een heel mooi cadeau. Dit bewijst alweer maar eens: mooi hoeft niet duur te zijn!

Tip:

  1. https://mokken-bedrukken.nl/mok-met-naam
  2. https://prachtigkado.nl/mokken-met-naam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *