Mok met eigen foto

Mok laten bedrukken met tekst
Bron: PrachtigKado.nl

Als er weer eens een speciale gelegenheid aankomt zoals een verjaardag, een feestdag of zelfs nog iets compleet anders is het vaak lang zoeken naar een goed cadeau. Je wilt absoluut niet iets geven dat de ontvanger of ontvangster niet graag heeft, maar het spreekt voor zich dat je toch ook een leuke en persoonlijke toets aan jouw cadeau wilt geven. Een goed idee is dan om te kiezen voor een mok met eigen foto!

Mok met eigen foto?

Mok met eigen fotoEen mok is een praktisch cadeau dat iedereen wel kan gebruiken. Een koffie om de dag mee te beginnen, een thee om even tot rust te komen of gewoon een heerlijke warme chocomelk. Wat de voorkeur van drank ook is, een mok komt altijd van pas. Door te kiezen voor een mok met eigen foto geef je niet alleen een mok cadeau, maar toon je ook dat het voor jou van belang is om een persoonlijk cadeau te geven. Zo kan je kiezen voor een foto waarop jij staat met de gelukkige of een foto van de familie of het gezin van de ontvanger of ontvangster. Kies een foto met een speciale, emotionele betekenis en het spreekt voor zich dat hij of zij er dolgelukkig mee zal zijn!

Kan tegen een stootje

Een goede mok kan tegen een stootje en mag dan ook zonder enig probleem in de vaatwasser verdwijnen. Gelukkig maar, zo geef je echt een cadeau en niet gewoon extra werk. Het handige aan een mok met een eigen foto is bovendien dat dit een cadeau is dat voor iedereen geschikt is. Voor jouw vrouw, man, ouder, broer, zus, kind en zelfs voor gewone vrienden: iedereen kan het gebruiken en wedden dat iedereen er helemaal gek op is? Zeg nu zelf: je zou het toch ook graag krijgen!

Tips waar je een tekstmok kunt maken:

  1. Mokken-Bedrukken.nl
  2. PrachtigKado.nl/mokbedrukken
  3. MokBedrukken.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *