Mok met logo bedrukken

Een mok komt altijd van pas. Of je nu graag koffie, thee of chocomelk drinkt, een mok ligt goed in de hand. Laat een mok met logo bedrukken en je hebt een heel gepersonaliseerde mok. Jouw logo pronkt op de mok, waar ze ook komt te staan!

Mok met logo bedrukken?

Een logo van je bedrijf of vereniging zegt zoveel meer dan een tekst. Het straalt de boodschap uit zoals jij

Mok met logo bedrukken
Logo op een mok laten bedrukken?

dat precies wilt. Zet je logo op een mok en je maakt meteen gratis reclame. Of je een groot of klein logo hebt, veelkleurig of uni-color, dat maakt niet uit. Er zijn heel wat kleuren van mokken waaruit je kunt kiezen en waarop je logo volledig tot zijn recht komt. Kies je ervoor om ook een foto, een tekst of een naam te laten drukken? Dat kan perfect! De combinatie met je logo maakt die mok helemaal uniek!

Bestellen is eenvoudig. Je doet je keuze uit de vele modellen van bekers: bijvoorbeeld een reismok, een mok voor de senseo of een stapelbare mok. Kies je een mok met gekleurde rand en handvat of eerder met een gekleurde binnenkant? Heb je graag een mok met bijhorende lepel? Of kies je een basismok met enkel je logo erop gedrukt? Jij kiest wat het beste bij jou past.

Logo op een mok bedrukken?

Stuur je keuze online door, dit duurt slechts een paar minuten. Daarna krijg jij je bedrukte mok met logo snel geleverd. Geef je personeelsleden, klanten of leden van je vereniging een leuk cadeau en geef ze deze mok. Ze zullen het lang koesteren, op de duur wordt het hun favoriete mok. Wat is er heerlijker dan met een paar vrienden of collega’s te staan kletsen met een mok in de hand? Wedden dat je jaren nadien die mok nog steeds ziet? Dit is gewoon een cadeau voor eeuwig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *