Mok laten bedrukken met tekst

De wereld is al onpersoonlijk en generisch genoeg. Het is dan ook geen wonder dat meer en meer mensen hunkeren naar een beetje persoonlijkheid. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat unieke zaken het beter dan ooit doen. En waarom zou dat ook niet waar mogen zijn voor jouw cadeau’s of jouw uitzet? Kies bijvoorbeeld ervoor om een mok te bedrukken met tekst voor een persoonlijk en zelfgemaakte fotomok. Het perfecte cadeau voor een ander of jezelf en bovendien een echt origineel stuk waarvan niemand anders een replica heeft!

Mok laten bedrukken met tekst.

Enkele leuke ideetjes

Mok laten bedrukken met tekstEen eigen naam of spreuk op een mok laten drukken is ontzettend hip en helemaal in de mode. Je hoeft het echter niet enkel en alleen daarbij te laten. Dankzij de tekst-editor en jouw eigen creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je kiezen voor een echte slogan, een gezegde, een foto of eender welke combinatie die voor jou wel goed lijkt. Om slechts enkele opties op te noemen:

  • Jouw favoriete spreuk over koffie. Denk bijvoorbeeld aan “is pas wakker als deze mok leeg is”
  • Jouw favoriete spreuk uit alle spreuken. Een typisch voorbeeld hierbij is “Carpe Diem”.
  • Jouw favoriete citaat dat echt een impact op jouw leven heeft gehad.
  • Een Oosterse wijsheid is altijd leuk om te zetten.
  • De slogan van jouw favoriete voetbalclub.

Ook leuk als cadeau! Maak een mooie tekstmok.

Een mok met tekst laten bedrukken is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau. Daarbij kies je bijvoorbeeld voor een grappige tekst zoals “omsingeld door idioten” of voor een zin die een emotionele betekenis heeft voor de ontvanger of ontvangster. Naast tekst is het een goed idee om een leuke foto op een mok te zetten als cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huwelijksfoto? (Mok laten bedrukken met tekst tip)

Een mok maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *