Mok met foto vaatwasser

Mok met foto vaatwasserEen mok met een foto erop is natuurlijk heel erg leuk, maar misschien vraag je je af of het wel een goed idee is. Is de mok met foto vaatwasser bestendig? Het antwoord is: ja zonder meer. Je kunt deze beker keer op keer in de vaatwasser wassen en er gebeurt niets mee. Hij blijft net zo mooi als hij is. Wacht dus niet langer en bestel zo’n mooie mok voor een geliefde persoon. Foto’s zeggen meer dan woorden, zeker als het persoonlijke foto’s zijn. Een foto van jou, of van jullie samen. Van een plek die om een bepaalde reden veelzeggend is. Een foto van een huisdier doet het ook goed. (Mok met foto vaatwasser informatie)

Mok met foto vaatwasser.

Weet je niet wat je cadeau moet geven? Je wilt een cadeau dat goedkoop is maar dat wel waar voor je geld

Mok met foto vaatwasser
Mok bedrukken met foto?

geeft. Het moet origineel en persoonlijk zijn, zodat je die persoon er echt blij mee maakt. Een mok met een foto erop is dan het beste cadeau. Dat is namelijk iets dat iedereen gebruikt, meestal meerdere keren per dag. Wat is er leuker dan koffie of thee drinken uit een gepersonaliseerde mok? Kies een goede scherpe foto uit voor het allerbeste resultaat.

Kan een fotomok in de vaatwasser?

Een mok is per definitie glad en glanzend. Het is de perfecte ondergrond voor een foto. Het is aan jou om de foto uit te kiezen. Het moet een sprekende foto zijn: een goed geslaagd portret, een vrolijke groepsfoto, een prachtig landschap. Denk ook eens aan een zwart-wit foto, voor een nostalgisch of kunstzinnig effect. De foto kan vergezeld gaan van een tekst of een datum. Dat hoeft niet natuurlijk, want soms is eenvoud het mooist. Ga vooral op je gevoel af en je zult zien dat je zelf-ontworpen mok echt geweldig is. En heel lang meegaat!

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *