Mok bedrukt met naam

Een mok? Dat is iets dat iedereen doorheen de dag wel al eens gebruikt. Thuis bij het opstaan voor dat kopje koffie om de dag mee te beginnen. Op het werk tijdens de welverdiende pauze. Bij vrienden en familie als je op bezoek gaat en vast nog tientallen situaties. Een mok bedrukt met naam is dan ook een leuk cadeau voor vrienden of familie, bovendien eentje die ze echt kunnen gebruiken, of gewoon een goed idee om jezelf even te belonen.

Mok bedrukt met naam.

Gepersonaliseerde mok

Een mok bedrukt met naam geeft een duidelijke boodschap af: de mok in kwestie is jouw mok en iedereen

Mok bedrukt met naam
Bron: PrachtigKado.nl

dient van jouw mok te blijven. Gedaan met die vervelende collega’s op het werk die jouw mok gebruiken. Gedaan met die grijze, onpersoonlijke en grauwe mokken waar iedereen uit drinkt. Door te kiezen voor een mok bedrukt met naam kies je voor de duidelijkheid van jouw mok. Niemand durft jouw mok nog te gebruiken want het is wel degelijk zo dat jouw naam erop staat. Het is dan ook niet alleen maar persoonlijk, maar bovendien ook nog eens hygiënisch.

Ook als cadeau

Een mok bedrukt met naam is niet alleen voor jezelf een leuk hebbeding, maar is ook een tof cadeau om te geven. Is er een verjaardag onder collega’s? Dan heeft hij of zij vast ook graag zo’n gepersonaliseerde mok met naam erop. Ook voor vrienden en familie is dit praktisch cadeau een goed idee. Je hebt de keuze uit tal van mokken en afdrukopties om zo uiteindelijk het ideale cadeau samen te stellen voor jouw dierbaren. Het is bovendien ook een cadeau dat je aan zo goed als iedereen kunt geven. Jouw ouders jarig? Een mok bedrukt met naam! Broers of zussen jarig? Ook dan past het. Vrienden die in het huwelijk treden? Een mok met hun beide namen!

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *