Mok bedrukken warmte

Bedrukte mokken maken? Lees hier verder over: Mok bedrukken warmte.

Mok bedrukken warmte
Foto op een mok laten maken kan bij PrachtigKado.nl

Een mok met een afdruk van een foto of tekst, is aantrekkelijk om kado te doen aan jubilaris of jarige. Een drinkbeker bedrukt met foto die door warmte pas verschijnt, is wel een heel apart kadootje. Deze magische mokken, zoals ze ook wel worden genoemd, zijn zwart aan de buitenzijde. Zodra er een warme vloeistof in de mok wordt gegoten, zoals koffie of thee, verschijnt de afbeelding die je erop hebt laten drukken. Een geweldig kado waar iedereen blij mee zal zijn. Er zijn honderden foto-ideeën te bedenken die je op een mok kan laten drukken. Denk aan een echtpaar wat hun 25-jarig huwelijksjubileum viert. Een mok met de trouwfoto van 25 jaar geleden zal dankbaar worden ontvangen.

Mok bedrukken warmte.

Deze magische mokken, waarvan de bedrukking door warmte tevoorschijn komt, kunnen ook voorzien Mok bedrukken warmteworden van een tekst die bij de foto past. Als relatiegeschenk zal deze mok iedereen blij maken. Zodra er koffie in wordt geschonken, zal direct de aandacht op de afbeelding worden gericht. Een prima reclame-uiting voor een bedrijf. In plaats van een foto, kan in dit geval ook het logo van het bedrijf worden afgedrukt. Een bijzonder relatiegeschenk, waar je mee voor de dag kunt komen.

Gemakkelijk bestellen

De mok die bedrukt wordt en door warmteafgifte zijn afbeelding laat zien, heeft een doorsnede van 8 cm. De beker is 9 cm hoog. Een flink exemplaar waar gedurende een lange periode uit kan worden gedronken. De afbeelding zal door reinigen niet verdwijnen. De mok zelf is van hoogwaardig materiaal en de foto wordt als ware in de beker gebrand. Het gebied wat bedrukt kan worden op de mok is 8.5 cm hoog en 19 cm. breed (in het rond). Bestel je deze mokken voor 16.30 uur, dan worden ze de volgende dag afgeleverd met afdruk en/of tekst. Kijk voor meer informatie op de website.

De leukste magische mokken zijn te bestellen via: PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *