Mok bedrukken Vaderdag

Een mok voor Vaderdag laten maken? Alles over een mok bedrukken voor Vaderdag.
Je vader, wat hou je toch van die man. Maar van hem houden is net iets makkelijker nadat hij ‘s morgens zijn kop koffie heeft gedronken. Voor hij dat gedaan heeft, slentert hij namelijk al brommend door de kamer en kom je beter niet te dichtbij. Deze Vaderdag zorg je er met een gepersonaliseerde mok voor dat er van een ochtendhumeur nooit meer sprake is! Lees hieronder verder over het laten bedrukken van een mooie mok voor Vaderdag.

Mok bedrukken Vaderdag.

  • Een goeie ouwe dad-joke

Mok bedrukken VaderdagVaders zijn het meest gekend om hun vaak bizarre gevoel voor humor, de moppen die ze tappen worden dan ook meestal enkel door de jokers zelf gesmaakt. Het recept om in de vroege uurtjes een glimlach op het gezicht van je vader te laten verschijnen, is door één van zijn moppen op een mok te laten vereeuwigen. Of je breidt zijn arsenaal aan flauwe moppen uit door zelf een gouden oneliner te bedenken. (Mok bedrukken Vaderdag tip)

  • The happy family

Vraag elke vader waar hij het meest trots op is en het antwoord zal zonder twijfel zijn: “mijn gezin”. Daarom laat je deze Vaderdag een foto van jullie gezin op een mok drukken. Na een traan van ontroering weg te pinken, begint je vader zijn dag al fluitend!

  • Het idool

Vaders zijn er meestal goed in om hun idolen aan je op te dringen: gaat het nu om een bepaalde voetballer of een geweldige gitarist, jij moet er evenveel van houden als je vader. Ga daarom deze Vaderdag mee in zijn passie, en plaats een foto van je vaders grote held op zijn koffiemok (wij zijn niet aansprakelijk voor het risico op dagelijkse, overenthousiaste luchtgitaarsolo’s).

Een gepersonaliseerde mok kan ongetwijfeld het ideale cadeau worden voor een vader die last heeft van een ochtendhumeur. Bezorg je vader op deze Vaderdag al een glimlach nog voor hij zijn bakje troost heeft gehad.

Tips:

  1. https://prachtigkado.nl/vaderdag-cadeau
  2. Vaderdagcadeau.com

Meer mooie mokken voor Vaderdag:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *