Mok bedrukken rondom

Een mok wordt veelvuldig gebruikt. Je koopt of krijgt ze van iemand en je houdt ze je hele leven lang goed bij. Maar de meeste van je mokken zijn standaard mokken, soms slechts aan één kant bedrukt, niet? Kies er daarom voor om een mok rondom te bedrukken. Het geeft een grote meerwaarde aan je beker en je kunt van de opdruk genieten van welke kant je de mok ook bekijkt. Lees hieronder verder over een mok rondom bedrukken.

Mok bedrukken rondom.

Een mok bedrukken rondom kost niet meer dan ze te bedrukken aan één kant. En de opdruk kies jij volledig

Mok bedrukken rondom
Magische mok rondom bedrukken en nog veel meer!

zelf. Het mag in full color of zwart en wit zijn, ook dat maakt niet uit. Kies voor je mok een mooi exemplaar uit de talrijke modellen, en dit in een leuke kleur. Voor de opdruk stuur je eenvoudig jouw ontwerp door. Dit kan een foto zijn of een logo, een tekst, een spreuk of een naam. Of je kunt één of meerdere van deze combineren. Je krijgt online meteen het ontwerp van je mok te zien. Doorsturen en je mok wordt snel geleverd.

Een mok met bedrukking rondom straalt klasse uit. Kies een onderwerp dat volledig aansluit bij de persoon voor wie de mok is bestemd. Dat toont hoe jij over die persoon denkt. Een mok die helemaal bedrukt is, wordt fel geapprecieerd door linkshandige mensen. Zij zitten maar al te vaak op de blanco kant van een mok te kijken. Voor hen zijn deze mokken gewoon top! Heb je een legendarische vakantiefoto of een herinnering aan een leuk feestje? Wil jij je lieve kleuter of je schattige huisdier op jouw mok? Het kan allemaal! En als je écht geen inspiratie zou hebben (wat te betwijfelen valt!), dan kun je nog altijd een standaard foto of een foto van internet uitkiezen. Jouw bedrukte mok wordt gewoon uniek!

Overzicht met unieke mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *