Mok bedrukken per stuk

Een mok is de laatste decennia erg in trek. Wist je dat er vaker uit een mok dan uit een koffiekop wordt gedronken? Een mok wordt soms beschouwd als niet elegant, maar toch vinden we het allemaal sympathiek om uit een mok te drinken. Daardoor is een mok bedrukken per stuk zo leuk. Iedereen krijgt zijn eigen gepersonaliseerde beker! Hieronder kan je nog meer te weten komen over een mok bedrukken per stuk.

Per stuk mokken bedrukken?

Mok bedrukken per stuk
Bron: Mokken-Bedrukken.nl

Eén enkele mok bedrukken is heel goedkoop. Je telt een paar Euro’s neer en je hebt een prachtige en zelf-ontworpen mok. Geef voor Vaderdag, voor een verjaardag, voor Kerstmis of voor Valentijn een mooie mok als geschenk. Er zijn het hele jaar door en je hele leven lang talloze gelegenheden waarbij je een mok kunt geven.

Er bestaan talloze soorten mokken. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een magische mok: deze is zwart, maar vertoont de opdruk van zodra je er warme dranken in schenkt. Of wat denk je van een mok bij dewelke in het oor een voetbal of een lepel is aangebracht? Het zijn kleine details, maar ze maken de mok juist zo bijzonder. Kijk bijvoorbeeld eens naar de café latte, de Senseo of de bierpul mok. Dit zijn mokken die voor één speciale drank ontworpen zijn.

Mok bedrukken per stuk.

Naast het model kun je nog kiezen uit heel wat kleuren. De opdruk kies jij volledig zelf, ook al gaat het maar om één mok. Je kiest voor een logo, een foto, een tekst, een spreuk of gewoon een naam. Wat je ook wilt, het wordt op de beker gedrukt. De opdruk is van hoogste kwaliteit, waardoor de mok lang meegaat.

Als je je bestelling online plaatst, zie je meteen het resultaat. En na heel korte tijd wordt jouw mok thuis geleverd.

Enkele websites waar je per stuk mokken kunt bedrukken zijn:

  1. MokBedrukken.com
  2. Mokmetfoto.nl
  3. Mokken-Bedrukken.nl

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *