Mok bedrukken met tekst

Een mok bedrukken met tekst doe je niet zomaar elke dag. Je wilt waarschijnlijk een mok laten bedrukken die uniek is en voor iemand speciaal bestemd is. Daarom is het belangrijk om een mooie tekst te kiezen die past bij de persoon aan wie je de mok geeft. En daarbij kies je ook nog eens het model van mok dat aansluit bij die persoon. Een hele opgave? Neen, toch niet: met een paar muisklikken laat je via internet een mok bedrukken met tekst.

Mok bedrukken met tekst, leuk?

Welke mok je kiest hangt van veel factoren af. Welke uitvoering kies je? Groot of klein, standaard mok of

Mok bedrukken met tekst
Bron: PrachtigKado.nl

iets speciaals zoals een bierpul mok, een voetbal mok of een mok met lepel? Misschien vind je de magische mok ook wel heel bijzonder? Er zijn tal van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Het assortiment is heel uitgebreid, zodat er voor ieders smaak een mok te vinden is. Niet alleen qua model, maar ook qua kleuren heb je keuze te over. De kleuren kunnen bijvoorbeeld voor de binnenkant van de mok, voor de rand en oor van de mok of voor de hele mok gekozen worden. Daarna komt je tekst: in welk lettertype wil je deze? Welke grootte en kleur heb je het liefst? Wil je er nog een leuke foto, een logo of een naam aan toevoegen? Ook dan kan! Bekijk je ontwerp online zodat je nu al weet hoe je mok er komt uit te zien.

De mokken zijn van hoogwaardige kwaliteit met slijtvaste opdruk. Daardoor gaat jouw mok heel lang mee. Een mok met tekst kan voor ontelbare gelegenheden dienen: een personeelsfeestje, de vriendenclub, je echtgenoot of kinderen. Of kies gewoon een mok voor jezelf uit. Aan wie je ze ook geeft: die persoon zal nog heel lang jouw gepersonaliseerde mok met tekst graag gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *