Mok bedrukken met naam

Heb je per ongeluk een cadeautje vergeten? Geen nood: je kan zelfs nog een heel persoonlijk en origineel geschenk geven zonder dat je in verlegenheid gebracht wordt! Laat een mok bedrukken met naam. Je krijgt ze binnen zeer korte tijd toegestuurd, zodat je zeker nog op tijd bent om je geschenk af te geven.

Mok bedrukken met naam?

Een mok met een naam is heel leuk om te krijgen. Het toont dat de gever heel wat om je geeft en dat hij of zij met zorg jouw geschenk heeft uitgekozen. De dankbaarheid is altijd groot als je een mok met naam

Mok bedrukken met naam
Naam op een mok bedrukken.

geeft. Het is een voorwerp dat iedere dag, elk moment van de dag en overal gebruikt wordt. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook op kantoor gebruiken, waar ze ook wel eens als container voor potloden of als bloempothoudertje ingezet wordt.

Als je een mok laat bedrukken met naam, heb je heel wat keuze. Een paar voorbeelden zijn: de magische mok die de opdruk laat verschijnen als er warme drank in geserveerd wordt, de café latte mok, de mok met lepel voor de suiker- en melkliefhebbers, een mok met gekrulde rand, een Senseo mok, een reismok, een mok met gekleurde binnenkant en oor, een stapelbare mok, een voetbalmok, een zilveren of gouden mok. Dit zijn maar een paar mogelijkheden. Je kunt combineren zoveel je zelf wilt. Wil je alleen de naam gedrukt hebben? Of wil je de naam met foto, de naam met een logo of de naam met nog een tekst erbij? Wil je de opdruk langs één kant, langs twee kanten of helemaal rondom? Aan jou de keuze wat jij precies op de mok wilt.

Stuur je keuze online door en de productie van je gepersonaliseerde beker gaat onmiddellijk van start. Zo hoef je niet lang te wachten op jouw schitterende mok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *