Mok bedrukken met foto

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, voor kerst of andere speciale gelegenheid? Met een persoonlijke mok zit je altijd goed. Lees hieronder verder over een mok bedrukken met foto.

Mok bedrukken met foto, enkele mogelijkheden:

Magische mokken
De mokken zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Naast de normale mokken zijn er ook magische mokken verkrijgbaar. Als ze in de kast staan, zien ze er uit als elke andere mok. Maar zodra deze mokken warm worden, gebeurt er iets magisch. De door jou uitgekozen foto of tekst verschijnt dan Mok bedrukken met fotoplotseling. Als je zo’n mok cadeau geeft aan iemand, dan zal die persoon blij verrast zijn door deze verschijning. Er zal zeker een glimlach op het gezicht verschijnen.

Voor elke leeftijd
Een (magische) mok is voor iedereen leuk. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent. Ook maakt het niets uit of je jong of oud bent. Iedereen kan deze gebruiken en iedereen vindt het leuk om echt zijn of haar eigen mok te hebben.

Speciale boodschap
De magische mokken zijn erg leuk om iemand een speciale boodschap te vertellen. Ben je bijvoorbeeld zwanger, dan kan je de foto van de echo op de mok laten drukken. Als je deze mok dan aan jouw ouders cadeau geeft, dan kan je op deze originele manier vertellen dat je zwanger bent. Het is ook een erg leuke manier om iemand op deze manier ten huwelijk te vragen. De persoon voor wie de boodschap bestemd is, zal vast en zeker een paar keer kijken of hij of zij de boodschap goed begrepen heeft. Dit verwacht hij of zij zeker niet als hij of zij een mok cadeau krijgt.

Als je een (magische) mok cadeau geeft, is het dus altijd goed. Het is geschikt voor diverse gelegenheden en iedereen kan deze gebruiken. Veel plezier met het uitzoeken en ontwerpen van de perfecte (magische) mok.

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *