Mok bedrukken met foto en tekst

Wil je graag iemand verassen met een praktisch maar uniek cadeau? Wil je jouw relaties een mooi geschenk geven ter promotie van jouw bedrijf of organisatie? Dan is een mok de ideale oplossing. Niet zo origineel zou je kunnen denken, maar daar kun je zelf iets aan doen. Laat een mok bedrukken met foto en/of tekst en je hebt een uniek geschenk! Lees hieronder verder over een mok bedrukken met foto en tekst.

Mok bedrukken met foto en tekst?

Een persoonlijk geschenk scoort altijd.

Mok bedrukken met foto en tekst
Mok als cadeau.

Tegenwoordig worden alsmaar vaker gepersonaliseerd geschenken gekocht. Het is namelijk altijd fijn om iemand te verrassen met een cadeau dat is afgestemd op de ontvanger. Ook de ontvanger is steeds blij met een geschenk dat hem of haar op het lijf geschreven is. Zo weet hij/zij dat de schenker moeite heeft gedaan om er iets origineels en persoonlijks van te maken. Altijd fijn om te weten dat er moeite is gedaan voor jou.

Een van de meest populaire artikelen om te personaliseren is een mok. Mokken zijn praktisch en ze worden dagelijks gebruikt voor een heerlijke koffie of een lekkere tas soep. Mooi meegenomen is dat ze ook opvallen op tafel. Iedereen zal verbaasd zijn zo’n unieke mok uit de kast te zien komen.

Personaliseer jouw eigen mok
Mokken zijn ideaal om te personaliseren. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Er zijn ook een heleboel kleuren waaruit je kunt kiezen. Zo heb je zwarte mokken die door de hitte van de koffie, thee of soep een mooie afbeelding of tekst tevoorschijn laten komen. Maar naast de standaard witte mokken zijn er ook tal van mooie kleuren om jouw tafel mee op te vrolijken. Bij het bedrukken heb je ook heel wat mogelijkheden. Je kunt zowel een foto, logo als tekst voorzien. Zo kun je een persoonlijke boodschap overbrengen. Maar het maakt een mok ook ideaal als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Websitetips:

  1. https://prachtigkado.nl/mokbedrukken
  2. https://mokken-bedrukken.nl/

Overzicht met mokken welke te bedrukken zijn met een foto en tekst:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *