Mok bedrukken logo

Een bedrukte mok cadeau geven is al enkele jaren een favoriet van heel wat mensen. Logisch ook: een persoonlijke foto of een leuke tekst op een dergelijke mok is gewoon leuk om te krijgen. Dat zijn echter verre van de enige opties wat betreft het bedrukken van mokken. Zo kan je ook een mok bedrukken met een logo. Leuk om het logo van jouw favorieten club op te laten drukken, maar ook perfect als relatiegeschenk (Mok bedrukken logo tip).

Mok bedrukken logo.

  • Het promotieartikel
Mok bedrukken logo
Logo op een mok laten bedrukken en een naam erbij?

Een mok bedrukken met een logo is een leuk relatiegeschenk en promotieartikel dat meteen aangeeft dat je een speler bent om rekening mee te houden. Het geeft een professionele indruk op klanten en zakenrelaties. Waar je hierbij op moet letten? Vraag je eerst en vooral af wat je nu exact wenst te bereiken met de mokken. Het antwoord op die vraag is van groot belang bij de keuze van de vorm, kleur en zelfs het materiaal van de mok. De technologie is dan ook al zo ver gevorderd ondertussen dat je best wel de nodige speling hebt. Om maar een simpel voorbeeldje te geven: zoek je een mok die ook in de bedrijfskantine gebruikt kan worden? Dan is het wel zo handig dat deze stapelbaar is en groot genoeg voor de aanwezige koffieautomaat.

Ook voor binnen het bedrijf is een mok met logo leuk!

Een mok bedrukken met een logo is niet alleen maar handig als relatiegeschenk, maar kan ook dienen om jouw bedrijf intern net wat meer uitstraling te geven. Als iedereen uit een dergelijke mok zijn koffie drinkt tijdens de pauze geeft dat toch net wat meer sfeer. Iedereen krijgt het gevoel dat hij of zij in één team zit met één doel. Helemaal leuk is dat je het drukken van een logo zelfs kunt combineren met een streepje tekst. Zo beloon je de medewerkers met een gepersonaliseerde mok met bedrijfslogo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *