Mok bedrukken kado

Een origineel cadeau geven? Ga dan voor een bedrukte mok als kado!
Denk dan eens aan een persoonlijke mok. Zeker leuk als de ontvanger ook veel koffie drinkt. Kies ervoor om een leuke tekst op de mok te laten drukken of laat een foto of afbeelding op de foto plaatsen. Een grootvader die veel mokken gebruikt kun je niet gelukkiger maken met een persoonlijke mok waar een foto van zijn kleinkind(eren) op gedrukt zijn. Stel de blik in zijn ogen eens voor als hij deze mok ontvangt!
Stel je voor dat iemand een studentenhuis in gaat. Deze persoon drinkt veel koffie, maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat de huisgenoten er met de mok vandoor gaan! Maar de huisgenoten duidelijk van wie de mok is met een mok met een naam of een foto van degene van wie de mok is. Lees hieronder verder over een mok bedrukken als kado (Mok bedrukken kado).

Mok bedrukken kado, enkele tips:

Maar het is ook leuk om een mok een tekst te geven waar de passie van de ontvanger op staat Mok bedrukken kadoweergegeven. Zit de ontvanger graag met een kleedje, goed boek en een kop thee op de bank? Dan is een mok met een tekst als “stil! Ik zit te lezen!” een perfect cadeau.

Een leuk cadeau voor een juf of meester op school nodig? Misschien is het leuk om een klassenfoto op een mok te laten bedrukken zo is zijn of haar favoriete klas altijd dichtbij. Of natuurlijk de tekst “leukste meester” of “liefste juf”.

Ook voor bedrijven is een mok een leuk cadeau. Als relatiegeschenk, voor personeel als extraatje of in het kerstpakket. Maar ook voor klanten is het een leuk cadeau om te geven. Wanneer uw klant de mok ziet zullen ze zeker nog eens aan jouw bedrijf denken.

Er zijn zoveel redenen om een mok cadeau te geven, en zeker als het een mok is die persoonlijk bedrukt is.

Overzicht met mooie mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *