Mok bedrukken goedkoop

Een mooi, origineel en tegelijk persoonlijk cadeau vinden is niet altijd eenvoudig. Je betaalt er soms heel wat geld voor. Maar wist je dat een mok bedrukken goedkoop is? Voor enkele Euro’s heb je al een heel mooi geschenk waarmee je iemand zeer blij kunt maken.

Mok bedrukken goedkoop.

Mok bedrukken goedkoop
Magische mok per stuk te maken als kado?

Koffie is nog altijd de favoriete drank van de meeste mensen. Wat is er lekkerder dan vers gezette koffie ‘s morgens of na het middageten? En ben jij niet snel verleid door een kop koffie met een zoete lekkernij in de namiddag? Wie geen koffie lust, heeft misschien liever thee. Anderen zweren bij chocolademelk of een lekkere mok soep bij koud weer. Gelegenheden te over dus om je mok altijd bij de hand te hebben. Combineer dit met een persoonlijke toets en je bedrukte mok wordt het favoriete voorwerp bij jou thuis.

Een mok bedrukken vraagt niet veel moeite. Je maakt online je keuze tussen talloze modellen. Er bestaan bijvoorbeeld mokken speciaal voor Senseo liefhebbers, voor voetbalfanaten of voor mensen die een lepeltje nodig hebben. Deze en nog vele andere varianten kun jij kiezen voor je geschenk. Kies daarbij de kleur van de mok: ook hiervoor is er een enorm aanbod. En dan komt het bijzonderste: de opdruk. Hier heb jij volledig de keuze wat je op je mok wilt laten verschijnen. Ga je voor een foto, een naam, een spreuk of een logo? Of wil je deze combineren? Jij beslist! De bedrukking is volledig gratis, dus je betaalt geen meerprijs!

Goedkope mok bedrukken?

Niet alleen thuis, maar ook op het werk, in de vereniging of gewoon in de bar is een mok altijd welkom. Ze is stevig en ligt goed in de hand. Ook je collega’s of vrienden kun je verrassen met een gepersonaliseerde mok. Het is een geschenk dat door iedereen heel erg geapprecieerd wordt.

Tip: Kijk eens op PrachtigKado.nl en op MokBedrukken.com.

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *