Mok bedrukken full color

Je hebt een ongelukje gehad en je favoriete mok is stuk? Of je bent op zoek naar een prachtig en uniek geschenkje? Een mok bedrukken full color is zo gebeurd. Je hoeft op je nieuwe mok niet lang te wachten! De prijs is heel scherp en hiervoor heb je een mok die volledig door jou zelf is ontworpen (Mok bedrukken full color). Hieronder kom je enkele tips tegen wanneer je een full color mok wilt laten bedrukken.

Mok bedrukken full color.

Een mok bestellen kun je eenvoudig via internet. Uit de talloze modellen kies jij wat je het liefste hebt. Om

Mok bedrukken full color
Mok met jouw eigen opdruk, helemaal rondom gemaakt.

maar een paar ontwerpen te vermelden: een magische mok waarbij de opdruk te voorschijn komt als je er warme dranken in serveert, de voetbal mok of de lepel mok met een heel bijzonder oor, de mok die binnenin gekleurd is, de senseo mok of de café latte mok. Er zijn teveel uitvoeringen om zomaar even op te sommen. Kijk gerust rond en je zult versteld staan van de ontelbare mogelijkheden.

De opdruk die jij kiest mag in full color zijn. De kleuren zijn slijtvast dankzij een speciaal productieproces. Zelfs bij veelvuldige vaatwasbeurten en intens gebruik, blijft de mok als nieuw. Kies voor de opdruk een foto, een logo, een tekst of een naam. Je kunt dit allemaal met elkaar combineren, net zoals jij dit wenst!

Je mok is binnen heel korte tijd klaar en wordt onmiddellijk bij jou geleverd. Of je nu bedrijfsleider, voorzitter van een vereniging of particulier bent, de mok die jij laat ontwerpen zal lang meegaan. Ze zal overal en door iedereen gebruikt worden. Zo gaat dat nu eenmaal met mokken. Het is aangenaam om uit te drinken, is voor vele dranken geschikt en is makkelijk te hanteren. Doe iemand een plezier met een mok in full color bedrukt en je zult heel dankbare reacties krijgen!

Enkele pagina’s met meer informatie over mokken bedrukken:

Full color bedrukte mokken

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok

14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *