Mok bedrukken foto goedkoop

Een mok met een foto is altijd leuk. Een foto herinnert aan mooie momenten, aan je kinderen of je favoriete huisdier bijvoorbeeld. Dat een mok bedrukken goedkoop is, daar mag je zeker van zijn. Ook al bestel je maar één enkele of een paar mokken, de prijs is heel scherp. Bovendien kun je voor dezelfde prijs je foto combineren met een spreuk, een naam of een tekst bijvoorbeeld. Of wil je het logo van je bedrijf of vereniging er nog bij? Ook dat kan! Lees hieronder verder over het laten bedrukken van een fotomok (Mok bedrukken foto goedkoop).

Mok bedrukken foto goedkoop.

Een foto op een mok spreekt boekdelen. Het laat zien waar jij om geeft. Je hebt deze foto altijd dicht bij jou, Mok bedrukken foto goedkoopwaar je ook gaat. Of je je mok gewoon thuis gebruikt of je neemt ze mee naar kantoor: het wordt gegarandeerd jouw lievelingsmok.

De bekers waaruit je kunt kiezen, zijn talloos. Bekijk maar eens de vele modellen: grote stevige mokken, fijnere uitvoeringen, mokken speciaal voor café latte of Senseo, een magische mok, een voetbal mok of een mok met een lepeltje in het oor. En er bestaan nog vele andere uitvoeringen. Je kiest bovendien de kleur die jou het beste past. Ontwerp je mok online door jouw opdruk toe te voegen, en je ziet onmiddellijk het resultaat: zo zal je mok er uitzien. Bestellen en ze thuis geleverd krijgen duurt dan nog maar even.

Besef je op het laatste moment dat je een cadeautje vergeten bent, of wil je snel voor jezelf een mooie mok? Daarvoor is een mok bedrukken met foto ideaal. Van jong tot oud, mannen en vrouwen, iedereen drinkt graag uit een mok. En als je dan ook nog eens een gepersonaliseerde mok kunt geven, is dat helemaal te gek! Je zult er zoveel positieve reacties over krijgen, dat je meteen de neiging krijgt om er nog een te kopen. Wedden?

Enkele leuke tips waar je een bedrukte mok zelf kunt maken:

  1. https://prachtigkado.nl/mokbedrukken
  2. https://mokken-bedrukken.nl/

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *