Mok bedrukken binnen 24 uur

Op zoek naar een origineel geschenk voor iemand speciaal? Weinig tijd gehad of te laat op zoek gegaan? Geen paniek. Laat een mok bedrukken en binnen 24 uur (Mok bedrukken binnen 24 uur) heb je jouw origineel geschenk in handen. Gepersonaliseerde geschenken zoals bedrukte mokken zijn altijd een succes. Niemand zal merken dat je het snel hebt moeten beslissen.

Mok bedrukken binnen 24 uur.

Zelf een mok ontwerpen
Tegenwoordig zijn heel wat artikelen te personaliseren, maar ze zijn niet allemaal even nuttig. Een topper, meer dan nuttig, is een met opdruk gepersonaliseerde mok. Deze komt altijd van pas. Ze worden dagelijks

Mok bedrukken binnen 24 uur
Bron: Mokken-Bedrukken.nl

gebruikt. Bij de start van een nieuwe dag, met een heerlijke tas koffie of thee. Tijdens een pauze op het werk of thuis na een lange werkdag. Maar ze zijn ook ideaal om te genieten van lekkere soep tijdens de kille wintermaanden. Ongeacht het moment neem je dankzij de mok even wat tijd voor jezelf terwijl je geniet van iets lekkers.

Zulke relax momenten worden extra aangenaam met een persoonlijke touch. Met een mooie tekst of foto kan de ontvanger van de mok even aan jou of een of ander moment denken.
Je kunt allerlei zaken toevoegen zoals een of meerdere foto’s, decoratie items of een leuke tekst. Je kunt kiezen voor iets neutraal, maar je kunt ook de grappige toer op.
Jij weet als geen ander waar je de ontvanger mee kunt plezieren. De ontvanger zal hoe dan ook heel blij zijn met zo’n persoonlijke attentie. Telkens de mok uit de kast wordt gehaald zal hij/zij aan jou denken.

Mok bedrukken binnen 24 uur
Wat laat beginnen zoeken naar een cadeau? Geen probleem! Mokken bedrukken binnen 24 uur, het kan. Volg de eenvoudige stappen om de mok te personaliseren naar jouw wens. Volg stapsgewijs de bestelprocedure, betaal jouw bestelling en deze zal binnen de 24 uur worden bezorgd.

Enkele leuke mokken welke binnen 24 uur bezorgd kunnen worden:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *