Mok bedrukken 20 stuks

20 mokken laten bedrukken?
Een bedrukte mok is een fantastisch relatiegeschenk. De ontvanger denkt meteen aan jouw bedrijf op het moment dat hij zijn koffie of thee eruit drinkt. Ook is het een leuke attentie voor je medewerkers of de leden van jullie vereniging, bijvoorbeeld bij een jubileum of kerstpakket. Een opdruk met je logo, een foto of een leuke tekst zijn dan natuurlijk het beste idee! Lees hieronder verder over het laten bedrukken van een mok (Mok bedrukken 20 stuks).

Mok bedrukken 20 stuks.

20 mokken laten bedrukken bij de specialist.

Mok bedrukken 20 stuks
20 mokken bedrukken?

Het grote voordeel van mokken in grotere hoeveelheden laten bedrukken, is de lagere stukprijs. Het bestellen van 20 mokken kan al gauw 40 cent korting per mok opleveren, waardoor de totale bestelling 8 euro lager uitkomt dan bij individuele mokken. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om de mok als promotieartikel of intern cadeau weg te geven. Omdat het iets is dat veel wordt gebruikt, zal het blijven herinneren aan je bedrijf of vereniging. De opdruk is in de prijs inbegrepen en wordt helemaal door jou zelf ontworpen. Je hoeft alleen maar de bestelling te plaatsen en het benodigde ontwerp te maken.

Stevige keramische mokken

Je hoeft niet bezorgd te zijn, dat de mokken in grotere hoeveelheden van minder kwaliteit zijn. Ook bij het bestellen van 20 mokken ontvang je stevige mokken van keramiek. Het prijsverschil komt puur, omdat bij hogere aantallen minder insteltijd van machines nodig is. De mokken zelf maar ook de opdruk zijn van hoge kwaliteit. Zo geef je ook bij grotere aantallen een degelijk en praktisch cadeau ter promotie mee.

  • Meer weten

Voor meer informatie over bedrukte mokken in aantallen van 20 kun je een kijkje nemen op MokCadeau.nl. Hier vind je ook interessante idee├źn voor ontwerpen en kun je kijken voor levertijden en prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *