Mok bedrukken 1 dag levertijd

Ben je op zoek naar een praktisch cadeau? Maar wil je tegelijk iets persoonlijks kunnen afgeven? Da is een bedrukte mok het ideale geschenk! Het kan dagelijks worden gebruikt en er zijn tal van mogelijkheden om zo’n mok te personaliseren. Lees hieronder verder over het laten maken van een mooie mok met 1 dag levertijd (Mok bedrukken 1 dag levertijd).

Mok bedrukken 1 dag levertijd.

Mokken personaliseren
Tassen en mokken worden dagelijks gebruikt: voor soep, voor koffie of thee, voor warme of koude chocolademelk, etc. Op zich is er aan een mok niets speciaals. Je gebruikt het om uit te drinken maar kijkt er

Mok bedrukken 1 dag levertijd
Mok als cadeau geven met 1 dag levertijd?

eigenlijk amper naar. Wanneer je nu kunt drinken uit een gepersonaliseerde mok zal je er steeds met plezier naar kijken.

Een mok kan gepersonaliseerd worden door bedrukking met bijvoorbeeld naam, foto of logo. Je kunt ook kiezen om er tekst bij te zetten of niet. Om de mok wat extra te laten opvallen heb je bovendien ook de keuze uit enkele vormen en kleuren. Ook voor de tekst kan er uit verschillende kleuren worden gekozen.

Inspiratie
Tegenwoordig worden er heel wat gepersonaliseerde geschenken gemaakt en cadeau gegeven bij tal van gelegenheden. Wanneer je nu zo’n mok cadeau gaat geven, speelt de gelegenheid al een belangrijke inspirerende rol. Als je naar een babyborrel gaat, zul je de mok afstemmen op deze gelegenheid. Hieruit kan ook de stijl en het thema van de gelegenheid worden toegepast op jouw ontwerp. Welke kleuren werden gebruik in de uitnodiging? Van welke stijl houdt de ontvanger? Als je jezelf deze vragen stelt, zul je een beter idee krijgen van waar je met dit geschenk naartoe wilt. Op die manier wordt de mok alsmaar meer afgestemd op de persoonlijkheid van de ontvanger. En dat maakt jouw geschenk net uniek!

Wanneer je jouw ontwerp klaar hebt, kun je de mok heel eenvoudig bestellen. Na de betaling ontvang je een bevestiging en daags nadien heb je de mok al in huis. Een mok bedrukken met slechts 1 dag levertijd, handig!

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *