Koffiemok met foto

Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders veel koffie drinken. Met een gemiddelde van maar liefst 2,4 koppen koffie per persoon per dag is Nederland het land waar veruit de meeste koffie wordt geconsumeerd. De kans is dus groot dat een gepersonaliseerde koffiemok een cadeau is dat met veel plezier wordt ontvangen. De koffiemok wordt door mensen die koffie drinken doorgaans dagelijks gebruikt. Er zijn diverse manieren om een mok te laten bedrukken. Denk hierbij aan een bedrukking met een passende tekst of een leuke spreuk. Een koffiemok met foto behoort ook tot de mogelijkheden.

Koffiemok met foto.

Geschikte gelegenheden om een koffiemok met foto te schenken.

Koffiemok met foto
Magische mok per stuk te maken als kado?

Als je weet dat degene wie je een cadeau wilt geven graag koffie drink, dan zit je met een koffiemok over het algemeen wel goed. Je kunt een gepersonaliseerde mok zomaar cadeau doen of ter ere van een verjaardag of andere feestdag. Een mok met foto is ook een leuk idee om je personeelsleden cadeau te doen. Laat deze bedrukken met een teamfoto die bijvoorbeeld genomen is tijdens een teamuitje, zodat deze leuke herinnering vaak zal worden opgeroepen. Een koffiemok als relatiegeschenk doet het ook vaak goed. Kies in dit geval voor een bedrukking van je bedrijfslogo of een foto die alles zegt over wat jouw bedrijf te bieden heeft.

Verschillende soorten koffiemokken

Je hebt ruime keuze wanneer het gaat om koffiemokken. Zo is er een breed scala aan kleuren en vormen. Wil je de buitenkant van de mok gekleurd of juist de binnenkant? Als de ontvanger zijn of haar koffie niet zwart drinkt, dan is een mok met een bijpassende lepel misschien een idee. Koffiemokken die worden bedrukt, zijn doorgaans vaatwasserbestendig. Dit geldt ook voor de bedrukking. Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken dat de afbeelding na enkele keren wassen vervaagt of kapot gaat.

Overzicht met koffiemokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *