Grote mok bedrukken

Laat een grote mok bedrukken met jouw eigen tekst!

Mok bedrukken warmte
Grote mok maken bij PrachtigKado.nl

Leuk dat je er bent trouwens! Het is zo leuk om een coole tekst te bedenken en die dan af te laten drukken op een grote mok, die je dan aan je personeel kunt geven. Of aan je broer. Of je zus, of je moeder. Ja, ga zo maar door! Het toffe is dat het echt jouw tekst is. Die door jezelf bedachte zin die je zo goed bij die persoon vindt passen. En dat op een grote mok laten drukken, dat is wat je wil! Bedenk een nieuw levensmotto en zet dat op de mok en geef die dan aan je vader, bijvoorbeeld.

Foto, logo, naam, tekst, het kan allemaal op een grote mok.

Grote mok bedrukken
Mok met jouw eigen opdruk, helemaal rondom gemaakt.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het kan op een grote mok gedrukt worden. Een leuke foto, dat mooie logo van het bedrijf waar je werkt, een inspirerende tekst of gewoon de naam van degene aan wie je de grote mok cadeau wilt geven. Een foto met tekst kan ook. Maak zelf met je mobieltje een prachtige foto die de sfeer die je hebt bedacht perfect vastlegt, zet er een interessante tekst onder, laat foto en tekst op een grote mok drukken en voilà, je hebt het meest persoonlijke cadeautje wat je maar kunt bedenken!

Grote mok bedrukken.

De persoon die jouw cadeautje krijgt zal het zeker een toffe mok vinden. Wat is nou leuker dan een cadeau met een persoonlijke touch? Een tekst die helemaal en alleen op hem of haar van toepassing is. Een foto die exact weergeeft zoals hij of zij is. Hoe tof is dat? Heb je al genoeg inspiratie gekregen? Genoeg leuke ideeën opgedaan? Ga dan snel aan de slag!

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *