Fotomok

Je hebt zoveel foto’s liggen die je bijna nooit meer bekijkt. Tegenwoordig met de digitale foto’s is dit nog erger geworden. Zoveel foto’s die zomaar ergens in een vergeten hoek liggen. Waarom ze niet vereeuwigen op een mooie fotomok? Jouw favoriete vakantieplekje, je net overleden hondje of je guitige kleinkind zal altijd bij jou zijn op een stijlvolle fotomok!

Fotomok, meer informatie:

Een mok doet het altijd goed. Het is heel wat anders dan de klassieke koffiekop. Een mok heeft iets gezelligs en gemoedelijk. Met een mok in de hand worden leuke gesprekken gevoerd. Je ziet ze bij de koffie-

Fotomok
Een magische mok als fotomok maken?

apparaten op kantoor, op feestjes of gewoon bij de ontbijttafel. Laat een foto op de mok drukken en je droomt weg bij een lekker kopje koffie of thee. Of gebruik ze als container voor kleine spullen zoals potloden of naaibenodigdheden. En waarom plaats je ze niet op een rekje als leuke bloempot? Ook daarvoor zijn ze uiterst geschikt.

Een fotomok bedrukken doe je eenvoudig via internet. Je kiest uit de vele modellen van mokken. Je zult merken dat de keuze moeilijker is dan de bestelling zelf. Maar geen nood: je vindt vast wel die mok die je het liefste wilt. Stuur je foto door en kies of je er nog een tekst, logo, naam of spreuk wilt aan toevoegen. Je krijgt heel snel jouw mooie fotomok thuis bezorgd.

Enkele pagina’s met meer informatie over mokken bedrukken:

Welke mok je ook kiest, ze is van degelijk materiaal en gaat lang mee. Ze is bovendien vaatwasbestendig zodat ze altijd haar mooie oorspronkelijke allure behoudt. Jouw bijzondere fotomok zal nog lang gekoesterd worden. Waar je ze ook zelf gebruikt of aan wie je ze ook als geschenk geeft, die foto blijft altijd een plezier om naar te kijken.

Voor bestellen van een mooie fotomok:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *