Cappuccino mok bedrukken

Een cappuccino mok bedrukken, waar en vooral hoe doe je dat? Je bent op zoek naar bedrukte koffiemokken, cappuccino mokken. Voor je bedrijf, je restaurant, je eetcafĂ©, of gewoon voor de fun. Om aan iemand cadeau te geven? Je kunt eigenlijk van alles bedenken en het kan worden uitgevoerd. Zoek eerst een leuke mok met de vorm die jou aanspreekt uit en ga dan verder denken over wat je er op wilt hebben. Een foto of een logo. Een naam of een andere tekst. Een gapetsjieno? Eerst een cappuccino! Ja, echt alles kan. Lees hieronder meer over het bedrukken van zo’n mok.

Cappuccino mok bedrukken, enkele tips:

De cappuccino mok.

Cappuccino mok bedrukkenBijna iedereen drinkt tegenwoordig cappuccino. Of een cappuccinootje. Doe maar een cappuccinootje! is dan ook wel heel erg grappig om op een mok te laten drukken en aan je personeel te geven als er een feestje op het bedrijf gegeven wordt. En dan erachter zetten bij: en dan het logo van je bedrijf ernaast. Echt cool! Dat zou ik ook wel willen krijgen. Zie je het al voor je? Ik wel! Maar met kerst een mooie cappuccino mok geven aan je zakelijke relaties is ook een goed idee. De volgende cappuccino bij ons? is misschien een leuke tekst. Of gewoon een foto van je bedrijf of je best verkochte product erop.

Cappuccino mok met foto.

Altijd goed. Wordt door iedereen enorm gewaardeerd, iedereen vindt cappuccino lekker. Dus wordt iedereen ook blij van een mooie cappuccino mok met een leuke of romantische foto. En je hoeft helemaal niet moeilijk te denken hoor, gewoon een mooie foto uitkiezen op je telefoon en die op de mok laten zetten. Hartstikke leuk en helemaal niet ingewikkeld of zo. Gewoon snel gaan doen!

Waar te maken? MokBedrukken.com en Mokken-Bedrukken.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *