Bier mok bedrukken

Wil je een mok laten bedrukken, maar dan speciaal voor iemand die graag een biertje lust? Dan is een bier mok bedrukken ideaal! Je hebt bovendien de keuze tussen keramiek of glas. En ze zijn vaatwasbestendig: gewoon perfect voor iemand die van bier kan genieten. Lees hieronder verder over een mooie bier mok bedrukken.

Bier mok bedrukken.

Een bedrukte bier mok ziet eruit als een echte bierpul. Het staat stevig op zijn brede voet, heeft een praktisch handvat en oogt tegelijk elegant. Het is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. Je kiest de opdruk die jij wilt. Zo heb je een volledig gepersonaliseerde bier mok. Een leuker geschenk bestaat er toch niet?

Bier mok bedrukken
Bron: Mokken-Bedrukken.nl

Voor de opdruk kun je kiezen tussen een foto, een logo, een spreuk, een tekst of een naam. Of wil je liever een combinatie hiervan? Ook dan kan. Jij bepaalt wat er komt op te staan. Je kiest de kleuren van de letters en het lettertype. Je kunt kiezen voor een opdruk op de voorkant of de achterkant (handig voor linkshandigen!). Bij het maken van de bestelling, krijg je al een voorproefje te zien van hoe je bier mok er zal uitzien. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Nadat je je bestelling hebt doorgestuurd, gaat die onmiddellijk in productie en krijg je je mok binnen heel korte tijd bij jou thuis geleverd.

Een bierpul heeft net dat ietsje meer dan een gewone mok. Ze is uiterst geschikt voor in kantines van de sportclub, voor hobby-bier-proevers, voor je mancave of gewoon voor vrienden onder elkaar. Je ziet ze weinig, maar dat maakt ze juist zo uniek. Geef eens een speciaal cadeau en kies voor een bedrukte bier mok. Wedden dat men je zal komen vragen waar die vandaan komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *