Beker met foto bedrukken

Je zoekt een zeer persoonlijk geschenk voor een heel speciaal iemand? Je wilt een cadeau dat niemand anders heeft? Zoek dan een unieke foto uit je collectie en laat een beker met foto bedrukken. Persoonlijker kan jouw geschenk niet zijn! Lees hieronder meer over een beker met foto bedrukken.

Beker met foto bedrukken?

Je wilt een mooie herinnering aan een uniek moment of je wilt een mooie foto van je kinderen vereeuwigd zien? Dit kan perfect door hem op een mok te laten drukken. De foto mag zwart-wit of full color zijn. Dat maakt niet uit: de kleuren op de mok zijn slijtvast. Je beker mag zelfs in de vaatwasser. Daar hoef je je dus al Beker met foto bedrukkengeen zorgen over te maken. Jij kiest precies wat er op de beker komt te staan. Ben je tevreden met alleen een foto? Of wil je er nog een naam, een mooie tekst, een passende spreuk of een veelzeggend logo bij? Dit kan perfect. Kies daarbij uit de vele modellen en talloze kleuren van de beker zelf. Kun je echt niet kiezen? Waarom zou je er dan niet meer dan één laten drukken? Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Zo kun je bijvoorbeeld voor elk van je kinderen een persoonlijke mok laten bedrukken en krijgen ze ieder een andere foto.

Een beker is heel praktisch om uit te drinken. Je gebruikt hem meestal voor koffie, maar ook soep, thee, warme melk of chocolademelk smaken heerlijk uit een mok. Mokken worden meer en meer gebruikt en ze worden ook overal bovengehaald: bij feestjes, tuinparty’s en hobbyclubs. Zelfs in sjieke restaurants zie je ze alsmaar vaker opduiken. En terecht: ze mogen best gezien worden!

Verwen je klanten, je vrienden of familie met een unieke mok met foto. Zij zijn gegarandeerd heel blij en zullen jouw mok nog lang gebruiken!

Enkele pagina’s met meer informatie over mokken bedrukken:

Beker met foto

Op zoek naar eens een heel ander cadeau voor iemand?
Is er iemand in je omgeving die binnenkort jarig is? Dan hoort hier uiteraard een geschenkje bij. Maar vandaag is er zoveel te vinden qua geschenken op de markt, dat het voor veel mensen niet meer zo evident is een tof geschenk te vinden, dat bovendien ook nog eens origineel is. Daarom geven meer en meer mensen meer en meer geld uit hieraan. Dit mag natuurlijk, maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig. Veel mensen zijn vaak veel blijer met een persoonlijk cadeau dan met een zeer duur cadeau. Een voorbeeld hiervan is een beker bedrukt met foto.

Waarom zou je kiezen voor een beker met foto als geschenk voor iemand?

  • Beker met foto
    Een magische beker met foto

    Het is een goedkoop cadeautje voor elk budget. Toch is het ook een heel bruikbaar cadeau voor de liefhebbers van koffie.

  • Het is een heel persoonlijk cadeau: de foto kan je namelijk zelf kiezen. Hierdoor kan je kiezen om een foto te bedrukken op de beker van jullie beiden, of van haar favoriete dier…
  • Het is een goed voorbeeld van een persoonlijk cadeau. Hiermee laat je de andere namelijk zien dat je er echt ook moeite voor gedaan hebt. Dat je dit niet zomaar hebt meegenomen van de winkel.
Wil je zelf ook een beker met foto?

Wil je dit ook graag aankopen voor iemand in je omgeving? Of misschien wil je graag een beker met foto kopen om jezelf eens te verrassen? Dat mag natuurlijk ook. Bekijk dan zeker even rustig de website door. Daar vind ja verdere informatie over het gehele proces. Heb je toch nog verdere vragen, schaam je dan zeker en vast niet om contact op te nemen met de medewerkers van de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *