Bedrukte mokken kleine oplage

Bedrukte mokken kleine oplage
Bedrukte mokken kleine oplage bij PrachtigKado.nl

Bedrukte mokken zijn heel leuk. De mogelijkheden zijn oneindig: je laat een foto, logo, naam of tekst of een combinatie hiervan op je mok drukken. Dit geeft jou de gelegenheid een heel gepersonaliseerde mok te kopen. Heb je er slechts een paar nodig? Geen probleem. Bedrukte mokken in kleine oplage kosten niet meer dan wanneer je er meerdere aankoopt. Lees hier verder over bedrukte mokken in een kleine oplage (Bedrukte mokken kleine oplage).

Bedrukte mokken kleine oplage.

Elke mok wordt met de grootste zorg vervaardigd. Van zodra jij je bestelling toestuurt, komt die in de Bedrukte mokken kleine oplageproductie. Ook al kies je om een mok in kleine oplage te bedrukken, dat maakt voor het productieproces niets uit. De kwaliteit is bij elke mok uitstekend. De kleuren zijn slijtvast. En ze worden met een scherpe leveringstijd naar jou toegestuurd. Laat je dus niet wijsmaken dat je veel mokken moet kopen om een goede service te krijgen! Niets is minder waar.

Een bedrukte mok is het liefste wat iemand krijgt. Iedereen gebruikt een beker, het is steviger dan een gewoon kopje en ligt veel beter in de hand. Bovendien moet je met een mok veel minder ‘bijtanken’, wat voor koffie- of theeliefhebbers ideaal is. Een mooie bedrukking maakt je mok uniek en persoonlijk. Niemand anders heeft dezelfde mok als jij. Leuk toch?

Geef een bedrukte mok als cadeautje. Het kost niet veel, is snel klaar en je krijgt er altijd veel dankbaarheid voor. Je zult zien dat je mok overal meegaat met die persoon. Ze wordt meegenomen naar het werk, tijdens een picknick of gewoon lekker in de zetel bij het lezen van een boek. Soms is het wel jammer dat je ze moet missen als ze in de vaatwasser zit, zo erg raak je eraan gehecht. Ook al heb je weinig plaats in je kasten, toch kun je een mokken in kleine oplage laten drukken. Gewoon doen!

Bedrukte mokken kleine aantallen

Wil je mokken laten bedrukken als cadeautje voor mensen in je omgeving? Misschien denk je dat dat alleen maar kan in grote aantallen. Niks is minder waar: juist bedrukte mokken in kleine aantallen zijn makkelijk te bestellen. Wat belangrijk is: het maakt voor de prijs per mok niet uit. Bestel dus gauw een paar van deze leuke mokken, voor vrienden, voor clubgenoten of medewerkers. Je aarzelt misschien of het wel een leuk cadeau is en het antwoord is: ja. Een bedrukte mok is altijd een leuk cadeau.

Bedrukte mokken kleine oplage
Klein aantal magische bekers maken?

Er zijn van die dingen waarvan je eigenlijk niet teveel kunt hebben, en één daarvan zijn mokken. Er is een standaardmaat voor mokken, maar verder zijn ze allemaal verschillend en dat maakt ze zo leuk. Herinnerings-mokken roepen na jaren nog steeds een speciaal gevoel op. Je kunt de mokken eventueel vullen met snoepgoed. Dit vinden mensen altijd leuk maar het hoeft helemaal niet. Ook een mok met een leuke, lieve of mooie opdruk is al een bijzonder cadeau. Een mok is een ideaal, neutraal voorwerp en laat zich bijzonder goed decoreren. Aarzel dus niet om een ontwerp te bedenken en deze in een klein aantal te bestellen.

Na een feestje, bij een jubileum of viering is iedereen in een speciale stemming. Dat kan een familiebijeenkomst zijn, maar ook een receptie waar familie, vrienden en kennissen uitgenodigd zijn. Of een bijeenkomst van het werk, waar je je medewerkers ontvangt, met of zonder aanhang. Na afloop kun je dat speciale gevoel vasthouden door iedereen een klein maar sympathiek cadeau te geven. Een mok met foto of andere afbeelding zoals het bedrijfslogo, is geweldig. Een opschriftje erbij wat de gelegenheid was, zodat het in de herinnering blijft. Mensen zijn vaak zuinig op dergelijke mokken, omdat ze dat speciale gevoel telkens weer oproepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *