Bedrukte mok relatiegeschenk

Ben je nog op zoek naar een perfect relatiegeschenk voor Valentijnsdag, of verdient die speciale persoon in je leven zomaar een geschenkje? Is je wederhelft daarnaast verslaafd aan thee of koffie? Zoek dan niet verder, maar geef hem of haar een gepersonaliseerde mok cadeau! Lees hieronder verder over het laten maken van een mooie bedrukte mok (Bedrukte mok relatiegeschenk).

Bedrukte mok relatiegeschenk, enkele tips voor een bepaald thema:

De perfecte quote

Bedrukte mok relatiegeschenkKan je je liefde niet altijd even goed onder woorden brengen? Geef je vriend of vriendin dan een mok met een quote die perfect weergeeft wat je voor hem of haar voelt. Hier vind je een lijstje om je al enkele idee├źn te geven:

  • Every love story is beautiful, but ours is my favourite
  • How lucky am I to have someone that makes saying goodbye so hard
  • Coffee and love are best when they are hot

De perfecte foto

Elk koppel heeft wel die foto waarvan ze zeggen: “Ja, dat is ‘m!”. Een perfecte foto waarop jullie elkaar zo liefdevol aankijken, dat jullie en iedereen die deze foto ziet, ervan smelt. Wel, waar wacht je op om die foto op een koffiemok te plaatsen? Zo vereeuwig je die perfecte foto op een originele manier en kan je hem dagelijks bewonderen.

Enkele pagina’s met meer informatie over mokken bedrukken:

Het perfecte handvat

Dat je je wederhelft je hart gegeven hebt, weet hij of zij wel, maar waarom zou je er hem of haar niet dagelijks aan de ontbijttafel aan herinneren door deze mok met een hartvormig handvat? Daarnaast staat jouw hoofd nog eens op de mok gedrukt, waardoor je wederhelft er echt niet omheen kan: je houdt echt zielsveel van hem of haar!

Je ziet het, een mok kan het perfecte relatiegeschenk worden, als je er maar iets liefdevol op plaatst. Twijfel dus niet langer en laat het ochtendhumeur van je hartendief smelten als sneeuw voor de zon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *