Bedrukte mok bestellen

Mokken gebruikt iedereen. En iedereen krijgt graag een persoonlijk cadeau. Combineer deze twee stellingen met elkaar en je krijgt een gepersonaliseerde mok. Een bedrukte mok bestellen is niet zo moeilijk. Je kunt het gewoon online en je krijgt snel je bestelling geleverd waar jij dit wilt.

Bedrukte mok bestellen.

Bedrukte mok bestellenHeb je nog ergens een favoriete foto zitten? Of wil je een mok met een tekst, een logo of een combinatie hiervan? Dit kan zonder problemen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen van mokken: een cafe latte mok, een magische mok of een reismok bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een mok deluxe of een mok met lepel? Al deze mokken zijn pareltjes op zich, zeker als je ze laat personaliseren.

Een mok wordt overal ingezet: ‘s morgens voor je kopje koffie, thee of chocolademelk, en in de loop van de dag voor een lekkere kop soep. Je gebruikt ze thuis, op kantoor, in de caravan, bij feestjes en barbecues. Of je geeft ze als cadeau voor een speciale gelegenheid. Mokken zie je overal opduiken. Ze verhuizen van de ene locatie naar de andere. Een mok verslijt niet, ze gaat je hele leven lang mee.

Een persoonlijke mok is een ideaal geschenk. Voor een paar Euro’s heb je een enig geschenk wat niemand anders heeft. Denk bijvoorbeeld aan je kleinkinderen: geef ze allemaal een mok met een foto van hun lievelingsdier. Of kies voor je dochtertje haar favoriete stripfiguur. Of geef je echtgenoot een mok met een foto van zijn droomauto. Zo kun je nog heel wat gelegenheden verzinnen om een mok aan iemand te geven. Van één ding kun je zeker zijn: ze is altijd welkom en wordt nog heel wat jaren gekoesterd!

Tip: https://prachtigkado.nl/Webwinkel-Product-2195130/Mok-met-Foto-(Actie!)-BESTE-KEUZE.html. Veel plezier met het maken en het geven van een mooie bedrukte mok. Ga aan de slag bij de specialist.

Overzicht met mokken:

8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking

12,95 22,95 inc. BTW en bedrukking

7,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

Witte Reismok
14,50 inc. BTW en bedrukking

7,85 11,85 inc. BTW en bedrukking

8,85 17,85 inc. BTW en bedrukking

13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking

11,85 24,85 inc. BTW en bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *